Евроатланта

СИТЕ ВОЈНИ НА ГЛОБАЛИСТИЧКИТЕ ЛИБЕРАЛИ

Глобалистичките атлантисти со иста матрица за предизвикување на војни во светот Емилија Гелева Глобалистичките либерални сат(л)антисти 1) измислија оружје за масовно уништување во Ирак за да го бомбардираат, 2) измислија загрозени човекови права на Косово…

Read more
Геополитика

Интервју со Владимир Путин

Украина „ја започна војната во 2014 година. Нашата цел е да ја запреме оваа војна“  Конзервативниот американски новинар Такер Карлсон имаше интервју со рускиот претседател Владимир Путин во вторникот во Кремљ. Во видео на платформата…

Read more