Македонија

ВМРО-ДМНЕ и Христијан Мицкоски мора да ја вратат и сочуваат Македонија за навек! Тоа никогаш нема да го постигнат ако се однесуваат како “Јанус со две лица”!

“Јанус синдром” ( Јанус со две лица) во психијатријатa означува шизофрено растројство автор Емилија Гелева Во најтешкиот период од поновата историја на Република Македонија, во 2001г. како советник за надворешна политика на премиерот Љупчо Георгиевски…

Read more