Евроатланта

НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СЛОВАЧКА СЛОВАЦИТЕ КАЖАА“НЕ” НА КАНДИДАТИ МАРИОНЕТИ

ЕУ е возбудена поради изборите во Словачка: се повеќе европски политичари ја поддржуваат Русија На 6 април 2024 година, во Словачка се одржа вториот круг од претседателските избори, на кои учествуваа прозападниот поранешен министер за…

Read more