Геополитика

Неминовен е колапсот на американскиот ФЕД : Путин на Валдаи Форумот-2022

Путин најави НЕИЗБЕЖЕН пораз на Западниот финансиски систем и на западната меѓународна регулатива Со надворешно мирен лик, Владимир Путин ја најави непоколебливата решеност на Русија да ја уништи моќта на американските Федерални резерви. Оние што…

Read more
Евроатланта

Војна, пропаганда и слепило

Тиери Мејсан Пропагандата те прави глуп. Така, знаеме дека украинските интегрирани националисти извршија гнасни масакри, особено за време на Втората светска војна. Но, не знаеме што правеа на нашиот праг во последните триесет години, вклучително и граѓанската…

Read more