Геополитика

Геоекономскиот џудо потег на Путин ги растура финансиските пресметки на запад

Наместо руската економија да се ближи до колапс, сега Западот предводен од САД мора да се соочи со ова запрепастувачко сценарио, а сето тоа поради настаните што самата Америка одлучи да ги поттикне. Ендрју Корибко…

Read more