Евроатланта

НАТО како религија

Алфред де Зајас Контроверзноста САД/НАТО/Украина/Русија не е сосема нова. Веќе видовме потенцијал за сериозни неволји во 2014 година кога САД и европските држави се мешаа во внатрешните работи на Украина и тајно/отворено договараа во државниот…

Read more